ČARO’GRADA radionica vizualnih komunikacija za male i velike

NOVO!!! NOVO!!! ČARO’NOVO!!! Subotama, od 3.3. 2012-te u kulturnom klubu O’grada započinje ČARO’GRADA – radionica vizualnih komunikacija za djecu i odrasle. Pod iskusnom voditeljskom o’lovčicom Davora Schunka, crtača, dizajnera, fotografa, filmaša, animatora i pjesnika, mali i veliki moći će naučiti tajne stripa, ilustracije, crtanog filma, grafike i dizajna. Osnovna ideja radionice je upoznati polaznike s fenomenima likovnosti i vizualnih komunikacija na stručan ali i igrački način,te ih naučiti oblikovati “novu stvarnost” na osobit, kreativan način.Svaka navedena tema pomno će se obraditi zajedničkim radom u radionici, a pristup će biti individualan, prilagođen osobnosti svakog pojedinca.Radionice stripa i vizualnih komunikacija kreću u fazama i tijekom cijele godine bit će tematski osmišljene. Nakon četiri subote (svaka u trajanju od tri školska sata) završio bi se mini ciklus, a odmah potom slijedi nova tema.Kao poticaj sudionicima radionice producirat će se radovi u obliku fanzina – lista, a svaki će polaznik na kraju radionice dobiti certifikat kao potvrdu uspješnog završetka. Na kraju ciklusa bit će upriličena i izložba radova polaznika.Tijekom radionice, uz voditelja Davora Schunka, gostovali bi i eminentni stručnjaci srodnih područja (strip, crtež, ilustracija, dizajn…).

Informacije i rezervacije na: Davor Schunk: davor@definicija.hr, 098 429261,
info@kulturniklub-ograda.com

DAVOR SCHUNK, rođen je u Virovitici 1970. Studirao dizajn u Zagrebu. 2003. osniva studio vizualnih komunikacija “Definicija”.Putuje po Europi i Africi, te snima video i foto reportaže za televiziju i časopise. 2006. izdaje knjigu “Tragovi”. Direktor, predsjednik,
tajnik, ekonom i izlagač “Fra Ma Fu” strip festivala u Virovitici 2009. Radi i kao predavač maturantima i studentima. Odradio niz uspješnih radionica za djecu predškolske i školske dobi (strip radionice, dizajnerska početnica). Autor je više uspješnica vizualnih identiteta i maskota.Profesionalni je član HDD-a (Hrvatskog društvo dizajnera).