Kvartart i Grmi Grma

grmi grma 2014 kvartart umjetnicki placDobrodošli na KVARTART 31. 5. u subotu od 12 do 20 sati! Želimo vam i ovog prekrasnog proljeća pružiti mjesto pod suncem na kojem možete nabaviti najoriginalnije kinđa stvarčice; nakit, torbe, sapune, slike i fotografije i ostale modne dodatke i umjetničke predmete. Donirati i razmjeniti knjige, upoznati umjetnike, dizajnere, fotografe, hrvatske književnike, a pred sam kraj poslušati dobar koncert benda Vibrica na krovu kluba u 18 sati.

Donacije i kotizacije izlagača bit će uplaćene kao pomoć postradalima od poplava, a dio prihoda od prodaje umjetničkih predmeta, po vašoj volji, ubacivat ćete u o’gradak, te ćemo zajedno, nakon događanja, uplatiti prihod kao zajedničku donaciju.

 

Na Kvartartu biti će više donacijskih punktova gdje ćemo osim vaših doniranih stvari prikupljati donacije za našu poplavljenu Slavoniju. Nadamo se kako će svaki izlagač izaći u susret događanju s barem jednim predmetom, jer  i  mi smo se u potpunosti odrekli kotizacija i pozvali Pie2go ( bosanske pite i kolače), Torte, Nakladu Semafora koja donira lektirne naslove i Hrvatsko društva za književnike za djecu i mlade koje će donirati najnovije naslove hrvatskih književnika. Knjižnice „Vladimira Nazora“ su se također uključile u akciju ‘ doniraj knjigu’ u kojoj doniraju stare knjige. Možete ponijeti nešto za donacijski stol i u obliku ića i pića,  jer poznato je da se kod nas uvijek dobro mezi. „Studio moderna“ donira metre knjige, a Vibrica bubnjari doniraju pjesmu na krovu kulturnog kluba O’grada u 18 sati.

Trajanje Kvartarta predviđeno je  do 20 sati, kada se program seli u obližnju šumu Grmoščica, gdje se održava kulturno ekološki festival „Grmi grma“, u šumi, s nastupima  naših glazbenika i šuška se šuška specijalnim gostom iznenađenja. Nadamo se da ćemo se vidjeti u što većem broju. Vrijeme nam se smiješi. Dobrodošli!