Ljetni Kvartart

Ljeto se odaziva na poziv O’grade!!!

Kulturni klub O’grada poziva  vas na  novo ljetno zbivanje – umjetnički plac – KvartArt. Zašto? Zato što želimo i na pragu novog ljeta pružiti vam mjesto pod suncem na kojem možete nabaviti najoriginalnije kinđa stvarčice; nakit,  torbe i ostale modne dodatke. Zapamtite: vi niste cijeli bez dodataka, to je naš moto, naša vizija, naša strategija, naša strast – osvjestiti tu činjenicu i dopustiti vam da postanete o’visne o umjetnosti u detaljima. Stoga, nakinđurite se istinskim artom i ponosno šećite, gradom, selom, kućom, stanom. Sve za onaj osjećaj kad se okreću, ne za vama, već za vašim kinđa stvarčicama.

Ljetni umjetnički plac KvartArt održat će se u nedjelju 30.6. od 12 do  do 20 sati u Kulturnom klubu O’grada. Broj mjesta je ograničen i radovi će biti žirirani.

Opet primamo malo više izlagača jer  otvaramo  naše predivno dvorište, pa će tako dio vas biti u O’gradi, a dio vani, kraj O’grade. Pri prijavi možete birati gdje  bi radije izlagali, unutra ili vani, a prednost odabira imaju oni koji su se prvi najavili. Molim vas da navedete imate li neki prenosivi stol.

Sve zainteresirane molimo da pošalju  par fotografija svojeg rada i mali tekst o sebi na info@kulturniklub-ograda.com s naznakom: Za ljetni KVARTART. Prijave pošaljite najkasnije do 18.6., a izabrane autore obavijestit ćemo najkasnije do 20.6.2013..

Kvartartizacija za sudjelovanje iznosi  samo 49.99 o’gradica, a dobrodošla je dobra volja i prinos u iću i piću! :)

Kinđe art ninđe zagospodariše O’gradom – grad poludi!!!

Dobrodošli u KVARTART!!!

www.kulturniklub-ograda.com

http://www.facebook.com/kulturniklubograda