Ljubavni KVARTART 3

Kulturni klub O’grada  najavljuje daljnje kvartartanje.  Za to grabimo svaku priliku, a Valentinovo je prava prilika.  ‘Ljubimo svaki dan kao da će već sutra biti Valentinovo’  naše je geslo, a vaš voljeni zadatak uživati u novom LJUBAVNOM KVARTARTU u O’GRADI u nedjelju 10. 2. 2013. Bit će to opet prilika da se opskrbite najoriginalnijim  kinđa stvarčicama; nakitom,  torbama i ostalim modnim dodacima,  jer sveudilj ćemo ponavljati:  vi niste cijeli bez dodataka, to je naš moto, naša vizija, naša strategija, naša strast – osvjestiti tu činjenicu i dopustiti vam da postanete o’visne (i o’visni)  o umjetnosti u detaljima. Stoga, nakinđurite se istinskim artom i ponosno šećite, gradom, selom, kućom, stanom. Sve za onaj osjećaj kad se okreću, ne za vama, već za vašim kinđa stvarčicama.

KVARTART 3 posvećen ljubavi bit će izuzetna prilika da se i ONA i ON međusobno ugodno iznenade umjetničkim slatkišima.

Treći umjetnički plac KvartArt održat će se u nedjelju od 11 do 18 sati u Kulturnom klubu O’grada. Broj mjesta je ograničen i radovi će biti žirirani. Molimo sve zainteresirane da pošalju  par fotografija svojeg rada i mali tekst o njemu na info@kulturniklub-ograda.com najkasnije do 28.1. 2013.

Ljubavnica za sudjelovanje iznosi  samo 49.99 o’gradica. Izabrane autorice i autore obavijestit ćemo 30.1 .putem e-maila.

Kinđe art ljubavne ninđe zagospodariše O’gradom – grad poludi!!! Dobrodošli u KVARTART 3!!!