O’PLETI-pletenjem protiv stresa / SEZONA 2012-2013.

O’pleti – redoviti tečaj

Redoviti program učenja pletenja u 4 ciklusa po 4 tjedna.

U prvom ciklusu, početničkom, uče se osnove, a kroz 3 napredna ciklusa se unapređuje vještina. Na prvom stupnju naprednog tečaja polaznice nauče izradu kape i rukavica, na drugom stupnju se savladava trodimenzionalno oblikovanje pletiva kroz pletenje čarapa, a u trećem stupnju se polaznice upoznaju s naprednim vještinama pletenja (modularno, višebojno, šematski prikazano).

Cijena ovog programa je 300 kn za ciklus od 4 tjedna (12 sati učenja).

O’pleti rekreativna grupa

Rekreativna grupa je osmišljena za polaznice koje pokažu interes za nastavak druženja uz niti i gle, a s ciljem daljnjeg produbljivanja vještine i razmjene iskustava. U planu su nam razne zajedničke akcije, izleti i daljnje promicanje tradicijskih vještina.

Cijena ovog programa je 200 kn za 4 tjedna.

Opleti-to

Subotnji program namjenjen učenju izrade određenog projekta. Za ovaj program je potrebno predznanje koje se navodi pri najavi programa. Program traje 3 sata, subotom ujutro po cijeni od 250 kn.

O’pleti express- NOVO!

Novi O’pleti program za subotnje jutro. Intenzivni tečaj pletenja od 4 sata u malim grupama od 5 – 8 polaznica čime se povećava individualni pristup. Osnovni cilj je zadovoljiti zahtjeve polaznica koje su zainteresirane za subotnji termin, za osobe koje
nisu sigurne hoće li im pletenje kao aktivnost odgovarati i za one koji žele intenzivnije naučiti osnove.

Ovaj tečaj bi obuhvaćao samo osnove pletenja (namicanje, prava i kriva očica, te završavanje pletiva), ali otvara mogućnost uključivanja u redoviti O’pleti program I stupnja.

Cijena ovog tečaja je 400 kn.

Dodatne informacije na:

http://www.opleti.com/

kod voditeljice Adriane Meglaj 091/2514328

ili na Facebook stranicama i grupama

http://www.facebook.com/#!/Opleti

http://www.facebook.com/#!/groups/107574599322631/