Promocija knjige: Sitna proza / Davor Schunk

Svi dragi i oni koji prijete da će nam to (p)ostati! Preiskreno nam je milo što imamo čast u O’gradi predstaviti samohranog umjetnika Davora Schunka i njegovu umjetničku ukoričenu instalaciju pod naslovom „Sitna proza“.  No, nemojte odahnuti prije reda, jer „sitna“ ima nevjerojatan naum kojeg će sprovesti u (d)jelo, te se spremite da vam začini počesto bljutavu stvarnost. „Sitna proza“ ingeniozni je projekt vrhunskog budisamovskog nadahnuća umjetnika Davora Schunka, a kako se prva u nizu promocija zbiva u O’gradi tako ćemo i neobuzdanog umjetnika predstaviti u obuzdanom i tradicionalnom protokolu O’grade uz dosad neviđeno bogatu tombolu i gastro spektakl.

Na uzvišenom činu pretakanja umjetnikovih intencija u vaš receptorski pejzaš sudjelovat će gost iznenađenja koji će vam specijalnim ljevkom izravno u audio aparat nizati pojedinosti umjetnikova tiskanog pregnuća.

O tome kako se vinuo iz O’grade put zvijezda i zašto su baš sada konačno registrirani prvi pravi signali života u svemiru govorit će Robert Mlinarec, Silvija Šesto i samohrani umjetnik, Davor Schunk.

Dobrodošli u dimenziju!