1. KAOKAZALIŠTE “PRIČALICA” – autorsko kaokazalište Silvije Šesto – voditeljica Višnja Gašparin (nedjeljom u jutarnjim satima)
 2. KREATIVNA RADIONICA “TIN TIN TKO JE” – namijenjena tinejdžerskoj publici u kojoj se uz promociju nove lektire potiče na čitanje i tematiziranje problema odrastanja. U projekt biti će uključen i podprojekt “Bombon za Bonton” – mala učionica lijepog ponašanja i u ružnim situacijama.
 3. PROJEKT “PIŠEM TI PRIČU” – projekt je koji kreće u suradnji s Centrom za kulturu Susedgrad. Silvija Šesto u ovom će projektu okupiti mlade na kreativnom i konkretnom zadatku pisanja i ilustracije kratke priče što će na kraju rezultirati i izdavanjem naslova kratkih priča. Petkom od 18 i 30 do 20 h. Članarina:100 kn
 4. O’BJEKTIV - fotografska odiseja; zidovi O’GRADE bijeli su, s razlogom. Na njima će se kontinuirano održavati izložbe mladih još neafirmiranih, ali i afirmiranih fotografa.Voditeljice Nirvana Silvović i Ana Šesto.
 5. O’BOJENI ZIDOVI – likovna odiseja; izložbe mladih likovnih umjetnika, voditeljice Nirvana Silnović i Ana Šesto.
 6. O’PLETI ,  O’PLETI TO! i O’pleti Ekspress- terapeutski tečaj štrikanja i kukičanja voditeljice Adriane Meglaj. ( Pon, Uto, Sri, Sub) članarina: 250 i 200 kn
 7. MALA ŠIVAO’NICA – dječja radionica ručnih radova za curice i dečke voditeljice Adriane Meglaj.
 8. ŠKARTART- mjesečna izložba, prodaja i razmjena “dobara” građanstva, od starih fotografija, pekarskih i slastičarskih proizvoda, do narodnih nošnji i stare obuće, odjeće te ostalih stvari.
 9. PO’ETIK - poezija na pješačkoj zebri. Večeri i podneva poezije uz glazbenu pratnju mladih umjetnika.
 10. NO’TA BENE – glazbeni i recitatorski nastupi
 11. O’GRRRADA – pisanje pritužbi po narudžbi
 12. FOTKAO’NICA FOTO TEČAJ “Početni foto tečaj”- voditelj Saša Kosanović. Četvrtkom od 17 i 30. Članarina: 650 kn
 13. ČARO’GRADA-radionica stripa i vizualnih komunikacija-voditelj Davor Schunk. Subotama od 13 do 15 i 30. Cijena mjesečne radionice je 300 kn.
 14. KVARTART umjetnički plac i KVARTART O’PLETI- mjesto na kojem možete nabaviti najoriginalnije kinđa stvarčice; nakit,  torbe i ostale modne dodatke ( nedjelja od 12 do 20 )
 15. GITARISTIČKA KLINIKA- tečaj gitare iskusnih glazbenika Luke i Hrvoja ( ponedjeljak u 20 i 45 i petak u 20 i 15). Članarina: 250 kn
 16. ŠARAMO’BARAM-likovna radionica slikarice Željke Gradski ( četvrtak u 20 i 15 ). Članarina: 300 kn
 17. PAPIER Mâché – kaširanje s Adrianom Tanfarom( srijedom od 19 i 30 ). Članarina: 200 kn