PROLJETNI KVARTART

Kulturni klub O’grada poziva  vas na  novo proljetno zbivanje – umjetnički plac – KvartArt. Zašto? Zato što želimo i ovog prekrasnog proljeća pružiti vam mjesto pod suncem na kojem možete nabaviti najoriginalnije kinđa stvarčice; nakit,  torbe i ostale modne dodatke. Zapamtite: vi niste cijeli bez dodataka, to je naš moto, naša vizija, naša strategija, naša strast – osvjestiti tu činjenicu i dopustiti vam da postanete o’visne o umjetnosti u detaljima. Stoga, nakinđurite se istinskim artom i ponosno šećite, gradom, selom, kućom, stanom. Sve za onaj osjećaj kad se okreću, ne za vama, već za vašim kinđa stvarčicama.

Proljetni umjetnički plac KvartArt održat će se u nedjelju 12.5. od 12 do  do 19 sati u Kulturnom klubu O’grada. Broj mjesta je ograničen i radovi će biti žirirani.

Ovaj proljetni put primit ćemo malo više izlagača jer svečano otvaramo  naše predivno dvorište, pa će tako dio vas biti u O’gradi, a dio vani, kraj O’grade. Pri prijavi možete birati gdje  bi radije izlagali, unutra ili vani. Molim vas da navedete imate li neki prenosivi stol.

Sve zainteresirane molimo da pošalju  par fotografija svojeg rada i mali tekst o sebi na info@kulturniklub-ograda.com s naznakom: Za proljetni KVARTART. Prijave pošaljite najkasnije do 3.5., a izabrane autore obavijestit ćemo najkasnije do nedjelje 5.5.2013.

Kvartartizacija za sudjelovanje iznosi  samo 49.99 o’gradica, a dobrodošla je dobra volja i prinos u iću i piću!

Kinđe art ninđe zagospodariše O’gradom – grad poludi!!!

Dobrodošli u KVARTART!!!

www.kulturniklub-ograda.com

http://www.facebook.com/kulturniklubograda