Promocija knjige: BRZI TEO I SPORA NAYA

Veselimo se jeseni, raznobojnom lišću, slasnim plodovima, no ne i kiši…A ponajviše se veselimo promociji nove prekokrasne slikovnice  umjetničkih neimarki Ivanke Blažević Kiš i Eme Bego u izdanju naklade Semafora.

 Ivanka je napisala, a Ema oslikala slikovnicu „Brzi Teo i spora Naya“, pa je prilika, kako je red u jeseni hodati po šuškavu tepihu lišća, tako je red list po list,  prolistati i uživati u ovoj divoti. Predviđamo kako će dio teksta slikovnice izgovarati dramski umjetnik Sven Medvešek, dok će Milko Kiš glazbeno zaokružiti događaj, uz osobno predstavljanje autorica. Dobrodošli u O’gradu, u nedjelju,  21. 9. 2014. od 18 sati  ugrabiti svoj autorski primjerak slikovnice”Brzi Teo i spora Naya“, te uživati u izložbi ilustracija Eme Bego iz istoimene slikovnice. Programom predviđamo i uvodne riječi Silvije Šesto,  kojima će otvoriti četvrtu sezonu kluba, te naravno, tradicionalne delicije i tombolu izvan svih predviđanja! Kulturni klub O’grada, nedjelja  21.9.2014. od 18 sati pa nadaljeeeeeeeee!!!!!!

 

 

Bilješka o nama…

Volimo kreirati i mijenjati se kroz kreaciju. Zajedno smo osmislile ovu veselu slikovnicu u kojoj Ivanka piše, a Ema crta. Likovi su  iskočili iz našeg stvarnog život i uronili u svijet slikovnice. Ema oduvijek voli crtati i ovo je njezina prva slikovnica/crtkovnica. Diplomama se ne volimo praviti važne i uopće se ne volimo praviti važne. To ostavljamo ponekim likovima (i u slikovnicama). ( Ema i Ivanka)