Promocija knjige Jelene Pervan PJEGAVA IVA

S posebnim zadovoljstvom najavljujemo i pozivamo vas na promociju slikovnice PJEGAVA IVA autorice Jelene Pervan  19. 1.2013.  Ovo je prvi Jelenin izlazak na književnu scenu i za promociju je izabrala O’gradu, a O’grada nju!

Promocija će početi u 18 sati po uobičajenoj o’gradinoj proceduri a to znači: red govora, red prikazbe dijela teksta, red klope, red tombole i potpuni nered u čašćenju ma kaj to značilo. Na promociji će biti moguće (sve je moguće u O’gradi) ugrabiti autorski primjerak Jelenine slikovnice u koji će se ona potpisati O’gradinim flomasterom po promotivnoj cijeni! Naravno, za priliku promocije uobičajeno je da vas uputimo u dreskod. Ovog puta to će biti pjegice na licu. Tko se ne pridržava, pridržat ćemo ga mi na ulazu u O’gradu i ispjegati ga kako valja.

Očekuje se i dolazak Ive Josipovića, Tomislava Karamarka i torte. Tko zakaže „izvano’grade“!!!

Dobrodošli!

Jelena Pervan rođena je 8.5.1992. u Splitu gdje je završila opću gimnaziju „Vladimir Nazor“. Studira novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu gdje trenutno živi. Piše recenzije dječjih knjiga, animiranih filmova i kazališnih predstava za obiteljski portal Klinfo.hr. Kratke priče i članke objavljuje u časopisima Moj planet, Prvi izbor, Radost i Smib.