Putevima osmijeha / humanitarna izložba

 

Pozivamo Vas na humanitarni događaj ‘ Putevima osmijeha’,  na izložbu i aukcijsku prodaju fotografija koji će se održati u Studiju Smijeha, Vlaška 92, u utorak 12. studenog s početkom u 18 sati. Ovu tematsku prodajnu izložbu fotografija s putovanja organizira nekoliko udruga u suradnji s putničkom agencijom Jungle Tribe, u cilju prikupljanja sredstava za članove Kluba „Vjeverica“ ( Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Grada Zagreba) kako bi otputovali u Beč za vrijeme Adventa.

Nakon prve faze projekta i fotografskog natječaja preko kojeg je prikupljeno preko 700 fotografija ljubitelja putovanja, među kojima su i fotografi amateri, ali i djela renomiranih hrvatskih fotografa, na izložbi će biti izložbeno pedesetak fotografija koje je izabrao stručni žiri. Izložba će biti aukcijskog karaktera, a cijeli program će voditi komičari iz Studija Smijeha.

Pomozite nam da osmijeh koji vam na lice izmame vaše fotografije s putovanja ili osjećaj koji ste imali fotografirajući neki prekrasan pejzaž ili samo svakodnevnu situaciju u dalekom gradu, pružimo i onima koji nisu bili te sreće. Pomozite nam da odvedemo na putovanje ove posebne osobe velikog srca, koje će vam biti jako zahvalne.

Organizatori natječaja i izložbe: Jungle Tribe, Studio Smijeha, Kulturni klub O’grada, Udruga Nasmijano pleme

Program izložbe:

18 sati

1. FRAME THE STREET – radionica ulične fotografije
Tema: Putovanja
voditelji: Zoran Kulušić Neral i Denis Dunaj

 2. Brza škola djembea

voditelj: Sam Bushara, učitelj djembea

Prijave za radionicu fotografije i školu djembea na e-mail natjecaj.jungle@gmail.comnajkasnije do 10. studenog 2013.

19 sati
- Otvaranje izložbe
- Nastup članova kluba Vjeverica sa Samom Busharom na djembeu
- Nastup skupine svirača zapadnoafričkih ritmova „Nenad Ukraden“

20 sati
- Početak aukcijskog dijela izložbe